Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Rettighetssenteret / Ansatte

Våre juridiske rådgivere (foto: Terje Skåre)

 • Anne Therese Sortebekk - faglig leder

  Cand. jur. 2005. Tidligere arbeidserfaring fra blant annet Juridisk rådgivning for kvinner (JURK), Oslo skifterett og byskriverembete og Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. Ansatt ved Rettighetssenteret fra mai 2007. Nemndsmedlem i Pasientskadenemnda og vararepresentant i Helsepersonellnemnda. Kan kontaktes ved henvendelser som handler om foredrag og generelle spørsmål om Rettighetssenterets drift og virksomhet.

  Telefon: 966 22 735

  Epost: anne.therese.sortebekk@ffo.no

 • Heidi Sørlie-Rogne - juridisk rådgiver

  Cand. jur. 1999. Tidligere arbeidserfaring fra FFOs Rettighetssenter, Multippel Skleroseforeningen i Oslo og Norges Handikapforbund (juridisk rådgiver). Ansatt ved Rettighetssenteret fra mars 2008. Kan kontaktes ved henvendelser som handler om foredrag og generelle spørsmål om Rettighetssenterets drift og virksomhet.

  Telefon: 966 22 737

  Epost: heidi.sorlie-rogne@ffo.no

 • Atle Larsen - juridisk rådgiver

  Cand. jur. 1996. Før det lang arbeidserfaring fra forsikringsbransjen. Fra 1996 ansatt som pasientombud i Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke (LHL). 1/4 stilling som rådgiver ved Rettighetssenteret fra oppstarten. Omfattende kurs- og foredragsvirksomhet. Nemdsmedlem i Pasientskadenemnda og Helsepersonellnemnda. Larsen har forøvrig vært medlem i Syseutvalget som utredet styrking av det rettslige vernet mot diskriminering av funksjonshemmede og har tidligere sittet to år i Likestillings- og diskrimineringsnemnda.

 • Kristin Skolt

  Kristin Skolt

  Epost: kristin.skolt@ffo.no