Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / FFO søker likestillingsminister! Frist: 11. september

FFO søker likestillingsminister! Frist: 11. september

Onsdag 16. august kl. 11:00 inviterer FFO til debatt under Arendalsuka. 

Har du interesse for funksjonshemmedes rettigheter? Er du opptatt av å skape best mulige levekår for kronisk syke? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter. 

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjoner søker handlekraftig likestillingsminister fra mandag 11. september 2017, en minister som i høyeste grad skal være funksjonshemmedes minister.

Vi utfordrer Solveig Horne, Barne- og likestillingsminister (FrP), Dag Terje Andresen, Ap, Bente Stein Mathisen, H, Geir Jørgen Bekkevold, KrF og Bård Vegar Solhjell, SV på hvem som er den beste på likestilling, og hvem som fortjener ministerposten.

Onsdag 16. august 11.00-12.15 på Hotel Thon Arendal
Se arrangementet på Facebook

FFO jobber for et samfunn med like muligheter for alle, uten diskriminering. For å få lik deltagelse i skole, levekår, helse og samfunnet ellers, er vi på leting etter en minister som ser muligheter, har god kjennskap til det norske samfunnet og kjenner til de største utfordringene for funksjonshemmede og kronisk syke. Du må kunne jobbe med systemet og tilpasse det slik at alle gis like muligheter til å delta. For som vi vet, manglende tilrettelegging erlik utestenging.

Debattleder er Arnt Holte, styreleder for FFO Oslo. 

Vi serverer lett lunsj. Lokale: Smalsund, Thon Hotel Arendal

Velkommen!