Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / FFO ønsker forslag til ny leder og 1. nestleder

FFO ønsker forslag til ny leder og 1. nestleder

Ved FFOs Kongress i november skal det velges ny styreleder og 1. nestleder. Vi oppfordrer alle organisasjoner til å søke etter sine beste kandidater til å overta disse viktige vervene. 

I FFO er det slik at alle i styret er på valg og det er selvsagt fullt mulig å bli gjenvalgt. I år gjelder ikke det for vervene som leder og nestleder. Sittende styreleder John Berg-Jensen og 1. nestleder Mona Enstad har begge vært 10 år i FFOs hovedstyre og på grunn av 10-årsregelen, kan de ikke gjenvelges.

Ønsker du å være med å gjøre FFO bedre og styre FFO-paraplyen inn i fremtiden, anbefaler vi deg å stille til valg.  

Et slagkraftig, effektivt og involverende FFO

FFO er nå inne i en spennende utviklingsprosess.  Framtidas FFO trenger dyktige og framtidsrettede tillitsvalgte.

Leder i FFOs valgkomite, Arne-Ketil Hafstad, understreker at det er ønskelig med kandidater til hovedstyret som evner å se ut over egen gruppe og samtidig er godt forankret i egen organisasjon.

– Evnen til å samle ulike interesser er en egenskap vi mener er sentral for styrerepresentanter og leder. Det er også viktig at kandidaten er sentral i egen organisasjon og er tett på det daglige arbeidet, sier Hafstad.

Fristen er 1. mai

For å fylle FFOs rolle som interessepolitisk aktør, trenger vi et hovedstyre med god og allsidig kompetanse. 

– Vi i valgkomiteen oppfordrer organisasjonene til å lete etter kandidater som kan bidra i arbeidet for å gjøre FFO mer slagkraftig, effektivt og involverende, sier Hafstad.

Valgkomiteen er godt i gang med sitt arbeid. FFOs organisasjoner er invitert til å fremme kandidater til FFOs hovedstyre og valgkomite. 

Her finner du brev som er sendt organisasjonene.

Her finner du forslagsskjema.

Her er oversikt over dagens hovedstyre og valgkomite. 

Ta gjerne kontakt med valgkomiteen om du har spørsmål, og husk fristen 1. mai.