Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

- Om oss

Våre møterom - nå også med Videokonferanseutstyr

FFO-Rogaland har 2 flotte møterom som paraply-organisasjonene kan låne helt gratis.

DET STORE MØTEROMMET VÅRT:

I det store møterommet har vi plass til 43 personer. Men vi kan også slå ut døren til kjøkkenet og få plass til en god del flere. I dette møterommet finnes er der lydanlegg inkl. teleslynge, flipower og prosjektor som kan benyttes. 

 

 

DET LILLE MØTEROMMET VÅRT MED VIDEO KONFERANSEUTSTYR:

Det lille møterommet har plass til ca. 12 personer. Her har vi fått installert Video konferanseutstyr til fri benyttelse. I tillegg er her Flipower. 

 

 

 

 


Videokonferanseutstyr:

Vi har fått installert Videokonferanseutstyr på det lille møterommet.
Her kan dere se en liten video om utstyret.


Vedlagt følger bruksanvisning.

  
                                                                                   Dette er lyden. Trykk på midten for å mute/skru av lyden,

 

Trenger dere å låne møterom??? 

Da kan dere bestille dette her

Hvis dere ikke har mottatt tilgang til vår møteportal, kan dere kontakte administrasjonen v/ Marianne Kolnes på følgende mail: marianne.kolnes@ffo.no.

Etter at du har logget deg inn vil du kunne se en enkel video med litt tips om hvordan du bruker vårt nye system. Her ligger det også informasjon om en enkel app som kan brukes for å bestille møterom.

Et par tips:
Etter at du har valgt hvilket møterom du ønsker å bestille, ser du et bilde av møterommet til høyre i bildet. Under bildet ligger det bl.a. "nyttige filer". Disse filene/dokumentene bør du lese. Det ligger også noe som heter "URL til veibeskrivelse". Kopier denne linken og ta en titt på denne. Denne kan eventuelt sendes til møtedeltakerne slik at de får både veibeskrivelse og dokumentene som ligger her.

 

Adgangskort:

Adgangskort kan lånes her på FI-Senteret. Men vi har mange som er brukere av huset vårt. Dermed er det viktig at lokalene forlates i den stand de var da dere kom. Kjøkkenet kan selvsagt brukes. Men også her må det ryddes etter bruk. Ta kontakt med daglig leder FI-senteret Marainne Kolnes på følgende mail: marianne.kolnes@ffo.no om dere trenger å låne adgangskort.

Hive boss:

Alt boss hives i de to containerne ved parkeringsplassen. Koden her er 2529.

 

Husk å forlat lokalene i samme stand som da dere kom.

I den siste tiden har vi gang på gang opplevd at FFO’ s lokaler ikke ryddes etter bruk. Det er trist å komme på jobb når lokalene ikke er blitt ryddet. Alt boss hives i de to containerne ved parkeringsplassen. Koden her er 2529.