Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Troms og Finnmark / Arrangementer

Arrangementer

 • FFO Troms og Finnmark inviterer til et foredrag om Den lille røde bok. 

  Boka er et verktøy for deg som av én eller annen grunn trenger NAV sine tjenester. Den kan benyttes som et oppslagsverktøy hvor du finner grunnleggende informasjon om tjenester og ytelser, med mange tips og råd underveis. "Den lille røde bok for deg som møter NAV" egner seg for brukere og brukerorganisasjoner, dessuten kan NAV og deres samarbeidspartnere få en gløtt inn i hvordan det er å måtte forholde seg til etaten.

   

  Kurs- og foredragsholder, og erfaringskonsulent innen helse Kristina Vedel Nielsen

   

  01.09 - 01.09.2022

  Zoom

  Påmelding
 • Hva er Helsefellesskap?  Hvor er egentlig Troms og Ofoten? Hvilken rolle har brukermedvirkning i det?

  Foredragsholder Paul Dahlø, pensjonert Politiker og Trygdesjef; Paul har vært medlem av Brukerutvalget og medlem av arbeidsgruppen som stod for vedtektene mv om Helsefellesskap Troms og Ofoten.

  30.08 - 30.08.2022

  Microsoft Teams

  Påmelding
  Helsefellesskap Troms og Ofoten , og brukermedvirkning

  30.08 - 30.08.2022, Microsoft Teams

 • Å begynne på skolen er en av de store overganger i livet. Skolen er også stedet som danner grunnlaget for videre læring. Skolegangen kan ofte være mer utfordrende for de som har et funksjonshemmet eller kronisk sykt barn.

  Hvilke rettigheter har man egentlig og hva gjør man om skolen ikke oppfyller disse?

  FFO Troms og Finnmark inviterer i samarbeid med FFO nasjonalt til et seminar om rettigheter i grunnskolen for funksjonshemmede og kronisk syke barn den 24. November 2022.

  Seminaret gir deg som forelder eller ansatt i skolesektoren mulighet til å sette deg inn i de ulike rettighetene på skolefeltet for funksjonshemmede og kronisk syke, i tillegg til en dypere innsikt i hvordan kommunen jobber og hvordan FFO jobber politisk på feltet. 

  Seminaret er gratis og alle kan delta uavhengig av organisasjonsmedlemskap.
  Målgruppen er foreldre til funksjonshemmede barn, øvrige pårørende, skoleansatte, PPT-ansatte, pedagogisk personale i skole og lærere.

  24.11 - 24.11.2022

  Thon-Hotell Alta, Labyrinten 6, 9510.

  Påmelding
  Seminar om rettigheter i grunnskolen

  24.11 - 24.11.2022, Thon-Hotell Alta, Labyrinten 6, 9510.