Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Trøndelag

Kontaktinformasjon

FFO Trøndelag

Kontortid:

Mandag-fredag kl. 08:00 - 15:30

Postadresse:

Sjøfartsgata 3

7714 Steinkjer

Telefon:
414 98 115

Påmelding til dialogmøte med FFO Trøndelag sine representanter ved brukerutvalgene i Helse Midt-Norge, St. Olavs Hospital, Helse NT og Sykehusapotekene i Midt-Norge.

Tidspunkt
15.09.2021 til 15.09.2021
Sted
Digitalt via Teams

INVITASJON OG PÅMELDING TIL DIALOGMØTE MED FFO TRØNDELAG SINE REPRESENTANTER VED BRUKERUTVALGENE I HELSE MIDT-NORGE, ST.OLAVS HOSPITAL,

HELSE NORD-TRØNDELAG OG SYKEHUSAPOTEKENE I MIDT-NORGE 15. SEPTEMBER KL. 1500 – 1700 VIA TEAMS – DIGITALT MØTE.

 

FFO Trøndelag ønsker med dette og invitere våre brukerrepresentanter til dialogmøte 15. september kl. 1500 – 1700 på teams.  

Dette er i utgangspunktet deres forum, der dere kan ta opp saker med FFO Trøndelag. Dele erfaringer med representanter fra andre brukerutvalg -  tips og råd.

Noen saker vi kan komme innom er:

·         Hvilke saker står nå på agendaen hos dere nå?

·         Evaluering av siste snart to års periode – hvordan det vært? Noe som er viktig og ta med seg til neste periode.

·         Har dere saker dere ønsker å diskutere med de andre utvalgene? Dette er jo deres møte som brukerrepresentanter, så her er det muligheter å få løftet opp saker.

·         Er det noe FFO Trøndelag bør gjøre for de nye utvalgene, som blir oppnevnt rundt juletider?

·         Er dere saker dere ønsker å ta opp med FFO Trøndelag?

 

Frist for påmelding er 12.09. 2021. 

Velkommen skal alle være!

Personvernregelen (GDPR) krever at du gir et aktivt samtykke til at vi samler inn og behandler personopplysningene dine i forbindelse med din oppnevning som brukerrepresentant. Ved å svare på og sende inn dette skjemaet samtykker du at du er innforstått med at Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Trøndelag (FFO Trøndelag) lagrer personopplysningene som skal brukes i forbindelse med aktuelt brukerutvalg i FFOs database. Det er frivillig å gi fra seg disse opplysningene og det kan når som helst trekke tilbake dette samtykket