Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Høstens kurs på FI-senteret

Før sommeren holdt vi kurs som fikk gode tilbakemeldinger. Nå i oktober begynner vi for fullt med en ny runde kurs her på FI-senteret. Dersom du trenger mer kompetanse innen databruk, likepersonsarbeid eller drift av organisasjon, så er dette noe for deg!

foto: Pixabay

Vi har skreddersydd opplegget ut ifra de tilbakemeldingene vi har fått fra våre medlemsorganisasjoner, og slik har vi sørget for at kursene er fylt til randen med nyttig innhold. Derfor vil vi takke alle som ga oss råd og tips i forbindelse med oppstart av nye kurs. Målgruppe for kursene er tillitsvalgte, ansatt og resursspersoner i våre medlemsorganisasjoner på fylkes- og lokalnivå i Hordaland.

Kostnadene for disse kursene er allerede dekket, og derfor trenger du bare å møte opp, delta og lære.

Kursene er hver for seg en helhet. Derfor vil du bare lære bruddstykker som ene og alene ikke er så nyttige, dersom du ikke jevnlig møter opp. I tillegg er oppmøte viktig ettersom dette vil gi deg studiebevis når kurset er ferdig. For oppstart kreves 10 kursdeltakere på hver kursenhet.

Vi serverer lett mat og kaffe/te.

Høres dette interessant ut? Kurskatalog finner du  her  med detaljer og oppstart. Alle som melder seg på skal sende påmelding, med navn og mobilnr til e-post ffokurs@kursverkstedet.no