Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

NAV Hjelpemiddelsentral i Bergen trenger innspill

 

NAV Hjelpemiddelsentral i Bergen arrangerer 24. februar intern workshop i samarbeid med brukerutvalget. Workshopen vil ta for seg ulike problemstillinger angående tjenestetilbudet og ønsker tilbakemeldinger fra brukere og medlemsorganisasjoner.

Tema er utvikling av tjenestene. Det er ulike tema som skal diskuteres og vi ønsker tilbakemelding på ulike spørsmål som:

1)    Erfaringer i møte med NAV Hjelpemiddelsentralen?

2)    Nav Hjelpemiddelsentral har ifølge vedlagte målbilde klare ambisjoner om å være tilgjengelig, og å møte sine brukere med god innsikt/forståelse og service. Hvilke erfaringer har du eller din organisasjon?

3)    Hjelpemiddelformidlingen består av flere ledd, eksempelvis kommune og hjelpemiddelsentral. Er skillet og informasjonene mellom hvem som gjør hva tydelig nok? Hva kan eventuelt bedres?

4)    En viktig del av effektiviseringen innen hjelpemiddelområdet er å utvikle tjenestene smartere, raskere og mer tilgjengelige. Dette medfører økt digitalisering av tjenestetilbudet. Vi ønsker innspill fra organisasjonene som kan tas med i arbeidet for utvikling av tjenestene.

5)    Hvordan kan hjelpemiddelsentralen sørge for at førstegangs brukere får tilstrekkelig informasjon om tjenestene til riktig tid?

 

NAV HJELPEMIDDELSENTRALS MÅLBILDE SOM ER UTGANGSPUNKT FOR WORKSHOPEN.

 

Innspill sendes til FFO Vestland på e-post post.vestland@ffo.no innen 20. februar.