Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Rettighetssenteret / Ansatte

Våre juridiske rådgivere (foto: Terje Skåre)

 • Live Kroknes Berg - faglig leder

  Master i rettsvitenskap 2017. Tidligere arbeidserfaring fra praktikantstilling ved Norges faste delegasjon til FN i Genève og ulike forretningsjuridiske firma. Bystyrerepresentant i Trondheim kommune 2011-2015. Kan kontaktes ved henvendelser som handler om foredrag og generelle spørsmål om Rettighetssenterets drift og virksomhet.

  Telefon: 966 22 735

  Epost: live.kroknes.berg@ffo.no

 • Heidi Sørlie-Rogne - juridisk rådgiver

  Cand. jur. 1999. Tidligere arbeidserfaring fra FFOs Rettighetssenter, Multippel Skleroseforeningen i Oslo og Norges Handikapforbund (juridisk rådgiver). Ansatt ved Rettighetssenteret fra mars 2008. Kan kontaktes ved henvendelser som handler om foredrag og generelle spørsmål om Rettighetssenterets drift og virksomhet.

  Telefon: 966 22 737

  Epost: heidi.sorlie-rogne@ffo.no

 • Atle Larsen - juridisk rådgiver

  Cand. jur. 1996. Før det lang arbeidserfaring fra forsikringsbransjen. Fra 1996 ansatt som pasientombud i Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke (LHL). 1/4 stilling som rådgiver ved Rettighetssenteret fra oppstarten. Omfattende kurs- og foredragsvirksomhet. Nemdsmedlem i Pasientskadenemnda og Helsepersonellnemnda. Larsen har forøvrig vært medlem i Syseutvalget som utredet styrking av det rettslige vernet mot diskriminering av funksjonshemmede og har tidligere sittet to år i Likestillings- og diskrimineringsnemnda.

 • Kristin Skolt

  Student ved Universitetet i Oslo og ferdig med master i rettsvitenskap høsten 2019. Deltidsansatt ved Rettighetssenteret siden høsten 2017.

  Epost: kristin.skolt@ffo.no