Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Forside / Følger av Covid-19

Toppbanner Sjeldendagen 2020

Program Sjeldendagen 2019

"ET SJELDENT SYN - nye perspektiver på sjeldne diagnoser" er tema for Sjeldendagen 2020.  I år er det skuddår, og Sjeldendagen faller på lørdag 29. februar.  Sjeldendag-konferansen blir fredag 28. februar, men det vil bli en markering i Oslo også også på lørdagen. Nedenfor finner du mer informasjon og påmeldingslenke. Arrangementsinformasjonen vil oppdateres underveis.

 • 29.08.2018

  Politikere og forskning støtter FFOs standpunkt

  Forslagene om å fjerne retten til spesialundervisning engasjerer! Flere politikere har tatt standpunkt mot regjeringens endringsforslag og over 9000 mennesker viser sin støtte til FFOs kampanje La Stå.

 • 20.08.2018

  Skolestart! Rettigheter i grunnskolen

  I disse dager begynner mange barn på sitt aller første skoleår. Vet du som er forelder til en barn med funksjonshemming hvilke rettigheter barnet ditt har? 

 • 13.08.2018

  LaStå

  Ikke fjern retten til spesialundervisning!

 • 03.08.2018

  FFO søker kommunikasjonsansvarlig

  FFO søker en engasjert og dyktig kommunikasjonsansvarlig som skal bidra til at vårt arbeid og vårt interessefelt er synlig, tydelig og oppleves som relevant.

 • 09.07.2018

  FFO på Arendalsuka

  FFO deltar på Arendalsuka både med stand og arrangement.

 • 27.06.2018

  FFO leverte innspill til nye helse- og sykehusplan

  Vi må sørge for at kronikere får bedre oppfølging i spesialisthelsetjenesten og at ventetidene for denne gruppen blir kortere.

 • 22.06.2018

  Ny rapport: erfaringer med BPA

  - Min kommune sier at det ikke er noe menneskerett å reise på ferie.
  Dette er en av flere erfaringer som kommer frem i FFOs BPA-rapport, basert på innspill samlet inn på vårt erfaringsseminar med brukerorganisasjoner, og statistikk fra FFOs rettighetssenter.

 • 22.06.2018

  FFO søker kommunikasjonsrådgiver/kampanjerådgiver

  FFO søker ny medarbeider i skjæringspunktet mellom politikk og kommunikasjon. Den som ansettes skal ha en særskilt rolle/ansvar for FFOs kampanjer og andre oppgaver knyttet til kommunikasjonsarbeidet i organisasjonen. 

 • 14.06.2018

  FFO støtter SMA Norge i sak mot staten

  Å ikke vurdere Spinraza-saken på ny når det foreligger ny dokumentasjon på effekten hos voksne er et klart løftebrudd. Voksne SMA-pasienter ofres fordi medisinen som kan hjelpe dem har høy kostnad. Det kan vi ikke la skje.

 • 12.06.2018

  FFO presiserer om bilstøtteordningen

  FFO har støttet forslaget om endring i bilstønad under visse ufravikelige forutsetninger. Blant annet at en endret ordning ikke på noen som helst måte byr på økte økonomiske utgifter for brukeren.