Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Hjem / Aktuelt

 • 07.12.2020

  Utviklingshemmede prioriteres i ny strategi for sosial boligpolitikk

  Regjeringen har lagt fram ny nasjonal strategi for den sosiale boligpolitikken. FFO er godt fornøyd med at regjeringen løfter fram utviklingshemmede og tiltak som kan bedre deres bosituasjon, og at dette skal være et av de prioriterte innsatsområdene i strategien.

  Les mer
 • 03.12.2020

  Schankes medisin

  Det å bety noe for noen og være en del av et fellesskap er noe av det viktigste for å ha et godt liv, ifølge professor emerita Anne-Kristine Schanke.

  Les mer
 • 03.12.2020

  FFOs Livstipskalender

  Vi har samlet tips om hva du kan gjøre for å få det bedre når du kjenner deg nedstemt, deprimert eller engstelig, i en egen "Livstipskalender". Hver dag frem til jul åpner vi en ny luke med et nytt tips.

   

  Les mer
 • 30.11.2020

  Bilder fra en pandemi

  Koronapandemien har fått store konsekvenser for mange funksjonshemmede. I prosjektet "Bilder fra en pandemi" forteller fire mennesker med ulike funksjonshemminger hva pandemien har gjort med livet deres. 

  Les mer
 • 27.11.2020

  Godt fokus

  Som toppidrettsutøver med muskelsykdom vet Heidi Sørlie-Rogne (47) bedre enn de fleste hvor mye som sitter i hodet.

  Les mer
 • 09.11.2020

  Seks råd i koronapandemien

  Koronapandemien og tiltakene knyttet til den, har store konsekvenser for grupper av funksjonshemmede, kronisk syke og deres pårørende. Undersøkelser vi har utført viser at konsekvensene er både alvorlige og langvarige. FFO har, sammen med ni andre organisasjoner, sendt ut anbefalinger til alle landets kommuner om hvordan funksjonshemmede og kronisk syke kan bli bedre ivaretatt ved nye lokale og regionale Covid-19 utbrudd.

  Les mer
 • 27.10.2020

  Avlyser alle fysiske møter

  FFOs sekretariat følger de nasjonale retningslinjene for smittevern og håndtering av koronapandemien, og avlyser derfor alle fysiske møter resten av året.

  Les mer
 • 15.10.2020

  Fysiske barrierer er ikke det største hinderet


  Fysiske barrierer er ikke hovedårsaken til at elever ikke kan gå på sin nærskole. Det viser rapporten «Barrierer i det fysiske læringsmiljøet for elever med nedsatt funksjonsevne», som BufDir står bak.

   

  Les mer