Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / - Vi må styrke spesialkompetansen i skolen

- Vi må styrke spesialkompetansen i skolen

Under Arendalsuka inviterte FFO til debatt med profilerte politikere i panelet. «FFO søker likestillingsminister» het debatten, og tok for seg overordnede temaer som er viktige for å sikre funksjonshemmede og kronisk syke et liv på lik linje som andre.

Bilde av salen under debattenVi utfordret Solveig Horne, Barne- og likestillingsminister (FrP), Dag Terje Andresen, (Ap), Geir Jørgen Bekkevold, (KrF) og Bård Vegar Solhjell, (SV) foran en full sal - på hvilket parti som er best på likestilling. Arnt Holte fra FFO Oslo var debattleder.

 

Hvordan skape en inkluderende skole?

- Vi må styrke spesialkompetansen i skolen, svarte Bard Vegar Solhjell på spørsmålet om hva som er det viktigste for å skape en inkluderende skole.
- At du skal gå på din nærskole, tilrettelagt undervisning og hjelpemidler, var Solveig Hornes svar.


Her kan du se debatten i reprise (ca 1 time)

 

Det ble en god og informativ debatt, som ble avsluttet av en appell fra paneldeltagerne på hvorfor akkurat de/deres parti fortjener ministerposten etter årets stortingsvalg.

 

FFO hadde en uhøytidelig avstemming etter debatten, hvor tilhørerne kunne gi sin stemme til «vinneren», og Bård Vegar Solhjell gikk av med den uformelle seieren, etterfulgt av Solveig Horne.

Les mer om FFO søker likestillingsminister
Les mer om debatter i fylkene i forbindelse med stortingsvalget