Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / Vi har fått ny nettside!

Vi har fått ny nettside!

FFO er det største felles talerøret for funksjonshemmedes interesser i Norge. Nå har vi fått nye nettsider, som vi håper alle kan få glede av. Blant annet gitt våre politiske meninger større plass på den nye weben. I tillegg har vi også synliggjort Rettighetssenteret vårt i større grad.

Under FFO mener vil du til enhver tid følge med på alle høringene og merknadene vi jobber med, og som vi ønsker innspill fra organisasjonene på. Her vil vi også legge ut alle våre høringssvar. Dette vil gi en god oversikt over de ulike politiske sakene som vi skal mene noe om. I tillegg kan du laste ned og lese de politiske notatene FFO lager på forskjellige temaer.

Under Aktuelt finner du nyhetssaker, og under de ulike ikonene på startsiden finner du nyhetssaker knyttet til hvert enkelt tema i FFOs program.

Vi har også gjort arrangementsoversikten til FFO mer oversiktlig, og som deltaker skal du nå kunne melde deg på våre arrangementer fra våre nettsider.

Ønsker tilbakemeldinger
Kom gjerne med tilbakemeldinger på nettsidene våre, og si i fra om dere oppdager noen feilkoblinger eller «bugs». Nå starter arbeidet med å videreutvikle nettsidene ytterligere, og vi tar gjerne i mot innspill på hva som fungerer og forslag på forbedringer. Innspill kan sendes til e-post info@ffo.no.