Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / FFO på høring

FFO på høring

Etter åtte høringer skal FFO ha kunnet pekt ut hovedelementene det er uenigheter rundt. Statsbudsjettet 2015 har skapt mye usikkerhet for de som er avhengig av gode sosiale ordninger. FFO tar kampen på Stortinget i høst.

I løpet av høsten har et av FFOs hovedfokusområder vært på statsbudsjettet 2015. Etter at budsjettet ble lagt frem tidlig oktober, har FFO jobbet på spreng for å understreke de punktene sekretariatet har vært uenig i.

Ved bruk av media har FFO gjort flere punkter synlig, og det tema som har vært mest omtalt er barnetillegget for uføretrygdede.

       

På flere måter har FFO vært ansvarlig for fremhevingen av den enorme oppmerksomheten rundt barnetillegget. I tillegg har FFO også slåss for et bedre skolesystem og en rekke andre punkter.

Siden 21. oktober har FFO stilt opp på seks høringer på Stortinget. Den kommende uken gjenstår det to høringer, til tross for at budsjettforhandlingene allerede er i gang. Men, FFO gir ikke opp. Med godt gjennomførte merknader til statsbudsjettet og godt forberedte rådgivere og ledere, stiller FFO opp og peker på de viktige punktene regjeringen har oversett.

Taletiden har vært helt nede i 2 minutter på høringene, men ofte ligger det på rundt fem minutter taletid. Det er svært lite men FFOs rådgivere, men velger heller å benytte seg godt av de få minuttene. Det legges frem notater og merknader, det påpekes viktige saker og det forklares på et nivå som er forståelig.

FFO fortsetter kampen for tilværelsen.

Les FFOs merknader her