Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / FFO søker student til spennende jobb

FFO søker student til spennende jobb

 

Er du en engasjert student som ønsker å jobbe med velferds- og diskrimineringsrett? 

FFO (Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon) er en paraplyorganisasjon for funksjonshemmedes organisasjoner i Norge. FFO driver Rettighetssenteret som gir rettshjelp til funksjonshemmede, kronisk syke og pårørende, først og fremst gjennom veiledning på telefon og e-post. Henvendelsene gjelder alt fra generell rettighetsinformasjon til veiledning i konkrete saker, herunder klagesaker til offentlige myndigheter. Gjennom å utarbeide dokumentasjon, brukes erfaringene fra Rettighetssenteret til å påvirke rettstilstanden for funksjonshemmede.

FFO søker nå student til deltidsstilling på Rettighetssenteret. Hos oss får du god innsikt og praktisk erfaring i å formidle juss i velferdsrettslige spørsmål og diskrimineringsrett. På Rettighetssenteret får du praktisert det du har lært på studiet, men også lære mye nytt. Arbeidet på Rettighetssenteret er meningsfylt og engasjerende. Du får mulighet til å bruke jussen til å utgjøre en forskjell for folk som virkelig trenger det. Det er tre andre jurister tilknyttet Rettighetssenteret per nå.

Vi søker deg som er engasjert, positiv, arbeidsom, er fleksibel og har god samarbeidsevne, men også god evne til å jobbe selvstendig. Du må ha bestått 2. avdeling før du begynner å jobbe hos oss. Det legges stor vekt på dine personlige egenskaper og ditt engasjement.

Funksjonshemmede studenter oppfordres til å søke. Lønn etter avtale.

Stilling: 20 prosent

Søknadsfrist: 2. mars

 

Søknad og CV sendes til:

Ingunn.Ulfsten@ffo.no (fagpolitisk leder)

Tlf. 920 26 526

 

Spørsmål om Rettighetssenteret kan rettes til:

Anne.Therese.Sortebekk@ffo.no (faglig leder på Rettighetssenteret)

Tlf. 918 14 983