Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Arrangementer / Sjeldendagen 2023

Sjeldendagen 2023

Tidspunkt
28.02.2023 til 28.02.2023
Sted
Thon Hotel Opera

Helhetlige tjenester for gode liv er tema for Sjeldendagen 2023. Sjeldendagkonferansen arrangeres tirsdag 28. februar på Thon Hotell Opera og vil bli åpnet av Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol. Dette blir en dag fylt med innlegg og samtaler som på ulike måter er knyttet til sjeldenstrategien. Dagen vil bli ledet av Magne Wang Fredriksen.

ingvild-kjerkol-03.jpg

Beskrivelse: F.V Ingvild Kjerkol og Magne Wang Fredriksen. (Foto: Esten Borgos/Privat)

Program for dagen finner du her

Praktisk informasjon finner du her

Om konferansen:

Konferansen arrangeres som et samarbeid mellom Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser, Unge funksjonshemmede og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon.

Konferansen har som mål å sette sjeldne og lite kjente diagnoser på dagsorden. Det er lignende arrangement i andre europeiske land samme dag. Mer informasjon finner du her.

Konferansen er åpen for fagfolk og organisasjoner/grupper for personer med sjeldne diagnoser og deres pårørende samt andre som jobber i tilknytning til sjeldenfeltet.

Konferansen vil også bli streamet.

Kostnad:

Konferansen er gratis.  For representanter fra brukerorganisasjoner/grupper dekkes også reisekostnaden for én person. Evt. flybilletter må bestilles hos Helsereiser A/S.

Ta kontakt med Helsereiser umiddelbart etter å ha mottatt bekreftelse på deltakelse på arrangementet. Tlf. 23 00 12 60, epost: helsereiser@travelnet.no Merk bestillinga Sjeldendagen.

Ved manglende oppmøte uten å melde forfall vil dagpakke bli belastet deltakeren.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Åsta Tale Strand, tlf. 950 66 092      asta.tale.strand@ffo.no
Solveig Bærland, tlf. 930 84 947      solveig.berland@ffo.no

Påmeldingsfrist er 7. februar