Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Interessepolitikk i FFO

 

Hva er egentlig interessepolitikk i FFO?

Interessepolitikk består av politikkutforming og politisk påvirkning, og er en av de viktigste aktivitetene i FFO. 

Kanskje syns du, som mange andre, at begrepet interessepolitikk er lite konkret? Da anbefaler vi å se videoen under, der leder for interessepolitisk avdeling, Berit Therese Larsen i FFO holder et innlegg om dette. "Interessepolitikk er jo hele grunnlaget for vår eksistens i FFO", sier hun i videoen, og forteller både hva interessepolitikk er, hvorfor vi driver med det, hvordan vi gjør det og hvem som gjør det. Om du ønsker kan du også her gå igjennom igjennom power-point-presentasjonen hun brukte i videoen.

I venstremenyen her finner du også mye godt stoff om interessepolitikken på ulike områder. Der ligger både videoer, interessepolitiske notat og annet nyttig stoff. 

Det er spesielt nyttig å kjenne til FFOs program. FFOs kongress har vedtatt det interessepolitiske programmet, sist på kongressen i 2021. Les FFOs programmet for 2022 - 2023 på denne lenken.  

Du finner også mer om FFOs interessepolitikk under FFO mener  Her vil du blant annet også finne skriftlige høringer som FFO har avgitt, og en oversikt over hvilke høringer vurdering eller skriving. 

Beskrivelse av videoen: Personene som snakker i videoen vises i små ruter nederst. Når Berit Larsen holder innledningen, vises en powerpointpresentasjon på skjermen. Presentasjonen inneholder de talepunktene hun går igjennom. Der det er bilder av betydning for innholdet, beskriver hun hva bildet inneholder.