Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Rogaland

Kontaktinformasjon

FFO Rogaland

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Postadresse:

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Telefon:
908 51 511

Valgdebatter

Valgkamp handler først og fremst om påvirkning. Stor innsats og entusiasme, kreative utspill og nøye planlagte budskap er partienes våpen i den harde kampen om velgerne. Aldri er man vitne til så mange paneldebatter, hører så mange velformulerte argumenter og får servert så mange politiske løfter som akkurat da. I løpet av noen hektiske høstuker skal du påvirkes slik at det "rette" valget gjøres når valgdagen kommer og stemmeseddelen skal legges i urnen.

FFO-Rogaland ønsker å snu på flisa. Vi ønsker at tillitsvalgte i FFO og FFOs medlemsorganisasjoner bruker valgkampen til selv å påvirke politikerne. Med utgangspunkt i vår egen situasjon, funksjonshemmedes hverdag, skal vi utfordre og provosere til debatt. Vi skal løfte fram de viktigste sakene våre og kreve klare svar fra de som ønsker å bli valgt til kommunestyrer og fylkesting.

Av denne grunn har FFO-Rogaland de siste årene invitert lokale liste-kandidater til en Paneldebatt før hvert Stortings- fylkes og kommunevalg. Her får listekandidatene framføre sitt politiske budskap i møte med organisasjonene. Deretter får organisasjonene komme med sine spørsmål og problemstillinger. Dette har gitt mang en politiker en "Aha-opplevelse" de siste årene.