Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Rogaland

Kontaktinformasjon

FFO Rogaland

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Postadresse:

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Telefon:
908 51 511

Brukermedvirker i Time kommune

Tidspunkt
01.01.0001 til
Sted

FFO Rogaland har i dag mottatt mail fra Time Kommune om at de ønsker en kandidat til Senior og Brukerutvalget i Time kommune.

Styret i FFO Rogaland ser det som meget viktig at vi får inn en person som er godt egnet til å sitte i utvalget.

Brukerrepresentantene som skal representere FFO i brukerutvalget må regne med å møte på en rekke problemstillinger innen ulike områder. Brukerrepresentantene vil møte på problemstillinger organisasjonene ikke har tatt stilling til tidligere. Det er derfor viktig at de som representerer brukerne kan tenke helhetlig. De personene som organisasjonene finner som kandidater må ha tid og engasjement, slik at de kan utføre sitt verv på en god måte.

FFO Rogaland ber om at organisasjonene ut fra de kriteriene som her er nevnt, sender inn forslag på kandidat på linken under.

Frist: 11. mars 2021

Den foreslåtte person må ha tillit i sin medlemsorganisasjon for å kunne foreslås
Er kandidaten eller har kandidaten vært brukerrepresentant i andre brukerråd?
Har personen kjennskap til det å være brukermedvirker i FFO Rogaland?
 
Personvernregelen (GDPR) krever at kandidaten gir et aktivt samtykke til at vi samler inn og behandler personopplysningene i forbindelse med forslag på kandidater til brukerutvalget/brukerrådet. Ved å svare på og sende inn dette skjemaet samtykker du til at kandidaten er innforstått med at Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Rogaland (FFO Rogaland) lagrer personopplysningene som skal brukes i forbindelse med FFO Rogalands forslag på kandidat til det aktuelle brukerutvalget. Informasjonen vil også bli videresendt ovennevnte organ som skal opprette dette aktuelle brukerrådet. Hvis kandidaten blir oppnevnt vil informasjonen også legges inn i FFOs database med oversikt over brukerrepresentanter. Det er frivillig å gi fra seg disse opplysningene og det kan når som helst trekke tilbake dette samtykket