Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Rogaland

Kontaktinformasjon

FFO Rogaland

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Postadresse:

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Telefon:
908 51 511

FI-senteret

FI-SENTERET -  DIGITALE MØTER AVBEFALES 
Etter at regjeringen tidligere i høst besluttet at Norge går over til en normal hverdag åpnet vi også FI-senteret. Men nå har vi dessverre havnet i en ny situasjon med nye nasjonale tiltak

Som nevnt tidligere i høst er det dere som arrangører som er ansvarlige for å følge opp eventuelle smitteregler ifølge FHI. Det er viktig å presiserer at de råd og regler som er skissert følges nøye. Link finner dere bl.a. her:  https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/aPPmkE/disse-koronareglene-gjelder-naa

Etter nærmere 2 år med både stenging og åpning av FI-senteret bør vi alle kunne vurdere om det er forsvarlig å arrangere møter på FI-senteret. Vi i FFO anbefaler sterkt at møter avholdes digitalt til vi får nye retningslinjer å forholde oss til. Men hvis dere allikevel velger å arrangere små møter på FI-senteret er det viktig at både de nasjonale og evt. de regionale tiltakene følges nøye.

Og husk påbud om munnbind om ikke meteren kan overholdes og at dere lager en oversikt over hvem som deltar på møtet for eventuell smittesporing. Listen kan dere arkivere selv. Men hvis det blir behov for det sendes listen til meg.

PS: Jeg vil for øvrig minne om at det er veldig mange av våre medlemsorganisasjoner som har medlemmer i risikogruppen. Så dette må vi alle ta hensyn til.