Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Rogaland

Kontaktinformasjon

FFO Rogaland

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Postadresse:

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Telefon:
908 51 511

Nyhetsbrev fra FFO Rogaland

Meld dere på vårt nyhetsbrev her.
Vi i FFO Rogaland har bestemt oss for å starte med å sende ut nyhetsbrev. Alle som ønsker det kan enkelt melde seg både av og på nyhetsbrevet vårt. Dermed slipper leder/kontaktperson i hvert styre å videreformidle så mange mailer som kommer fra oss i FFO Rogaland. 

Dette vil også gjøre at dere ikke mottar så mye mail fra oss, alt vil bli samlet på en plass og alle som ønsker det kan abonnere på våre nyhetsbrev.

Nyhetsbrevene vil gi dere informasjon om våre kommende arrangement, kurs, øvrig informasjon og arrangementer både fra oss og fra våre medlemsorganisasjoner. Har dere noe dere ønsker at vi skal ta med i vårt nyhetsbrev, er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Alle som ønsker kan melde seg både på og av vårt nyhetsbrev. 

Der er flott hvis dette deles med alle deres styremedlemmer, brukerrepresentanter samt andre som kan være interessert i våre nyhetsbrev.

OBS: Neste nyhetsbrev vil KUN bli sendt til de som har meldt seg på vårt nyhetsbrev. (noe vi selvsagt håper alle gjøre). Vi kan desverre ikke legge kontaktpersonene i våre medlemsorganisasjoner direkte inn i programmet pga. GDPR. Av denne grunn håper vi at så mange som mulig benytter seg av linken som ligger både til høyre på hjemmesiden vår og øverst i dette innlegget.

Vi håper dette vil bli positivt mottatt av alle styremedlemmer, brukerrepresentanter og andre interesserte i våre medlemsorganisasjoner.