Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908
 • 14.01.2016

  Helsenytt fra Hordaland

  Her samler vi stort og smått relatert til våre diagnoser og organisasjoner fra aviser i Hordaland. Send gjerne inn dersom det er nyheter vi bør ha med.

  Les mer
 • 06.01.2016

  2016 starter med månedens organisasjon

  Vi ønsker å trekke fram alt det interessante som organisasjonene driver med. Mange av organisasjonene våre arrangerer medlemsmøter, likepersonsarbeid, treningstilbud og mer. Organisasjonene er forskjellige, men også like. Hva gjør din organisasjon? Vet du hva de andre på huset sysler med? Her kan du fortelle om din organisasjon og bli kjent med det naboen brenner for!

  Les mer
 • 04.01.2016

  Kompetansekurs for brukerrepresentanter ved LMS Bergen

  Lærings- og mestringssenteret i Bergen har tidligere invitert noen brukerrepresentanter med på sine helsepedagogikk-kurs. Nå har LMS Bergen imidlertid laget et eget kurs for brukerrepresentanter. MERK at kurset også er åpent for de som er nysgjerrige på å bli brukerrepresentant (såfremt det er greit for organisasjonen din). Kurset går over to kvelder og er gratis. Påmelding direkte til LMS Bergen: lms@helse-bergen.no

  Les mer
 • 04.01.2016

  Vestlandspasienten - vedtaksbrev og app

  Nå kan du lese innkallingsbrevet ditt fra Helse Vest på nett! Det kommer også snarten ny app som kan brukes på smarttelefon.

  Les mer
 • 21.12.2015

  Oversikt og julehilsen fra FFO Hordaland

  Det nærmer seg jul og vi i FFO Hordaland ønsker å utbringe våre julehilsener til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Samtidig ønsker vi å minne om det fine vil har planlagt på nyåret.....

  Les mer
 • 04.12.2015

  Norsk Touretteforbund - nytt fylkeslag i Hordaland

  FFO Hordaland og Norsk Touretteforening har fått et nytt medlem i stallen; Norsk Touretteforening Hordaland fylkeslag.

  Les mer
 • 03.12.2015

  Verdens Funksjonshemmingsdag 2015

  World Disability Day 2015 blir markert verden over

  Les mer
 • 02.12.2015

  Råd for menneske med nedsett funksjonsevne i Hordaland

  Råd for menneske med nedsett funksjonshevne i Hordaland (RMNF) er nå valgt og har satt i gang med perioden sin. Hovedmedlemmer av styret er (nestleder) Kjell Søvik fra NAAF, Inge Fiskvik fra Blindeforbundet og Nina Murberg fra Dyslesksiforeningen.

  Les mer
 • 30.11.2015

  Tilskot til helsefremjande arbeid

  HelseVest har nå lyst ut det årlige "Tilskot til helsefremjande arbeid". Vi anbefaler spesielt at fylkeslagene våre søker midler fra HelseVest. En kan søke om både prosjektmidler (til kursrekker o.l.) og tilskudd til drift av organisasjonen. En kan ikke søke om støtte til sosiale treff - men helsefremmende ting kan jo også gjøres sosiale :)

  Les mer
 • 19.11.2015

  Budsjettforslag i fylkeskommunen

  Det foreslåtte budsjettet for Hordaland fylkeskommune vil gi økt tilskudd til psykisk helsevern for ungdom. Det er redusert støtte til frivillig liv.

  Les mer