Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Bli kjent med Mads, informatør og foredragsholder

Noen av dere har møtt denne karen før, mens andre har den gleden til gode. Dette er Mads Gjøran Glenja fra Åsane i Bergen.

 

Mads er fast foredragsholder for FFO, der han jevnlig holder foredrag som belyser hverdagens utfordringer rundt det å sitte i rullestol.

Mads er 27 år gammel, og har Celebral Parese, samt synshemming av en viss grad. Dette gjør at han står ovenfor en del utfordringer som er fremmed for de fleste av oss.

Mads er sterkt opptatt av at samfunnet skal bygges rund prinsippet om universell utfordring, og å belyse aspekter som vil gjøre livet litt enklere for andre i samme situasjon.

Like viktig er det å bevisstgjøre oss funksjonsfriske, og få fremtidige beslutningstagere, og politikere, til å reflektere rundt en hverdag som er noe annerledes enn deres egen.

Han er naturlig nok ihuga forkjemper for funksjonshemmedes rettigheter, og ønsker å dele sin sak med de som vil høre på.

Mads er også foredragsholder ved Høyskolen i Bergen.

Dersom du er interessert i at Mads skal holde foredrag for deg og dine elever, din arbeidsplass eller din organisasjon, så kan du kontakte ham her: mads-gle@online.no