Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Bruk av møterom på Fi-Senteret

 

Da har regjeringen på presskonferanse 1. februar åpnet opp uten antall begrensninger. Det betyr at vi rigger stolene tilbake på huset, men under arrangementet er anbefaling tilvist plass. Her tenker vi at det kan være nyttig at forsamlingen bruker munnbind når de går rundt i lokalene eksempelvis når de skal bruke toalettene.

Hvis dere skal ha servering er det viktig at det kanskje står på bordet ferdig slik at det ikke blir, blir trengsel og meteren ikke overholdes. Det er fortsatt viktig at dere overholder renholdet etter bruk av møterommene, vask av alle overflater og vi anbefaler at dere fortsatt registrer deltakerne i tilfelle – dette er ikke pålagt, men bidrar til mer kontroll med situasjonen. Husk at senteret også brukes av grupper som er sårbare for smitte, og som har fått flere doser med vaksine uten å få tilstrekkelig antistoffer.

 

Vi kommer til å være mer på kontoret etter hvert, men i og med at begge benytter offentlig transport kan det være at vi kommer litt ut på dagen for å unngå trengsel i morgentimene. Men vi vil også praktisere bruken hjemmekontor innimellom. Regjeringen tar ny vurdering 17. februar så vi får se hvordan det går fremover.

 

Kapasitet på møterommene blir da:

  • Stort møterom plass til 35 med foldeveggen opp, åpent rom 55 personer.
  • Lille Lungegårdsvann – plass inntil 15 personer
  • Vågen plass til 10 personer
     

Det er viktig at når dere bruker lokalene på kveldstid, husker å sette på ventilasjonsanlegget – bryter er ved inngangen 7. med heisen. Det finnes bryter innenfor døren merket med "blåsesky", da får dere ventilasjon på toaletter, kontorer og gang.  Når det gjelder stort møterom + Lille Lungegårdsvann er bryteren på innsiden ved døren til Lille Lungegårdsvann merket – ventilasjon.

Mer informasjon om reglene finner dere her på FHIs nettside.

HUSK!! Godt renhold etter bruk av møterommene er fortsatt viktig!! Renholder tar kun kontorer, toalett, fellesarealer, men vasker ikke over flatene til møtebordene og kjøkkenet. Vi har fortsatt forsterket renhold av kontaktflater – brytere/dørhåndtak 4 ganger i uken.

Lykke til fremover, kalenderen er i februar og mars fullbooket på kveldstid. Minner om at vi har videokonferanseutstyr som dere kan bruke til hybridmøter.