Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Fortell din historie

I forbindelse med årets valg arrangerer vi politisk folkemøte 22 mai, og som en del av promoteringen til arrangementet planlegger vi å legge ut noen filmsnutter i sosiale medier. Disse filmsnuttene skal vise hvordan det er å leve med en kronisk sykdom og/eller en funksjonsnedsettelse, og vi ønsker å komme i kontakt med personer som kan tenke seg å bli filmet til dette.

Vi er spesielt interessert i å lage filmsnutter om:

  • Borgerstyrt personlig assistanse (BPA): Skal tildeling av BPA avhenge av hvor du bor i Bergen kommune? Har du erfaringer med forskjellig behandling avhengig av bosted?
  • Skolegang og/eller barnehage: er det vanskelig for barnet ditt å få tilgang til de samme aktivitetene som andre barn? Får ditt barn spesialtilpasset opplæring, på barne- ungdoms- og videregående-skole? Har skolen faglærte assistenter? Er skolen universelt utformet, slik at ditt barn har mulighet til å gå på nærskolen? 
  • Universell utforming og tilgjengelighet: Hvilke hindringer møter du, som rullestolbruker, hørselshemmet, synshemmet m.m?
  • Skjulte lidelser og funksjonsnedsettelser (psykiske lidelser, m.m.): Hvilke usynlige hindre møter du? Isolasjon, ensomhet, m.m?  
  • Rehabilitering/habilitering: Er voksenopplæring-tilbudet godt nok? Kommuniserer spesialisthelsetjenesten og primærhelsetjenesten i din kommune godt, slik at du får den behandlingen du har krav på?
  • Arbeid og inkludering av funksjonshemmede og kronisk syke? Flere varig tilrettelagte arbeidsplasser i Bergen kommune. Inkluderingsdugnad?

Du trenger ikke ha noen spesiell kunnskap eller kompetanse for å bli med på dette prosjektet - bortsett fra egne erfaringer, eller erfaringer som pårørende.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med oss snarest mulig dersom du har spørsmål eller vil melde din interesse: postmottak@fi-senteret.no.

Hilsen Vibecke og Maria i FFO Hordaland,

FFO Bergen,

SAFO Sørvest