Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Ledersamling

Onsdag 21. November inviterte FFO Hordaland til samling for ledere og styremedlemmer i FFO og våre medlemsorganisasjoner. Flere viktige temaer stod på programmet, og alle som var tilstede lærte mye om nye Vestland fylkeskommune.

Samlingen begynte med en gjennomgang av årets budsjett. Etter det fikk vi besøk av Thorbjørn Aarethun i Hordaland fylkeskommune, som gav en god og grundig innføring i hvordan nye Vestland fylkeskommune vil bli organisert. Her var det mye nyttig informasjon for oss som jobber eller er frivillige i organisasjoner, og som derfor i stor grad må forholde oss til den nye fylkeskommunen.

Så var det en gjennomgang og oppfriskning av interessepolitikk ved styremedlem Inge Fiskvik. Noen viktige kampsaker ble belyst, samt noen av utfordringene og mulighetene ved den forekommende fylkessammenslåingen.

 

Deretter tok styremedlem Jan Oddvar en gjennomgang av FFO Hordaland og FFO Sogn og Fjordanes fylkessammenslåing. Vi fikk høre om arbeidsgruppens fremdrift i forhold til kartlegging av økonomi, avtaler og enigheten om fusjonering av fylkeslagene.

 

Blant de fremmøtte var fylkesleder i FFO Sogn og Fjordane, Ivar Halland. FFO Hordaland og FFO Sogn og Fjordane har deltatt på hverandres ledersamlinger, og vi har erfart at slike samlinger gir en gylden mulighet til å bli bedre kjent før vi slås sammen.

Dersom du er interessert i hva vi lærte denne kvelden, kan du laste ned følgende dokumenter:

-Ledersamling FFO Hordaland

-Nye Vestland fylkeskommune