Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Referat fra Informatør-workshop

30.september var det Informatør-workshop på FI-senteret. Da samla vi en del informatører og interesserte til en to-tre timers stund med foredrag, erfaringsutveksling og gruppearbeid.

«Informatør – hva er det?» Workshop på FI-senteret 30.09.15

Referat ved Marit V. Rasmussen

Etter ønske fra informatører på FI-senteret ble det i slutten av september arrangert en workshop for nye og gamle informatører på FI-senteret. Workshopen besto av en foredragsdel – der det også var invitert fotografer – og en del med gruppearbeid/løsning i plenum. De som kom på workshopen var flest erfarne informatører, men også noen nye og noen potensielle informatører. Vi begynte med å gjennomgå hva informatørrollen er. Hva er forskjellen på det og for eksempel brukerrepresentant? Vi snakka også en del om ulike virkemidler for formidling. Her kom også våre «husfotografer» inn, i forhold til at bilder vi har brukt på nettsida og i ny brosjyre også kom opp på skjerm slik at informatørene kunne se.

                      

Det blei utdeling av gave og takkekort til fotografene Rune Andre Hauge og Helge Aspevik. Det blei koselig i prat i pauser og vi hadde også møtemat. Etter spisepausen var det gruppeoppgaver i 3 ulike grupper, blant annet om en fiktiv organisasjon som deltagerne måtte presentere i plenum. Det var mye moro og latter da kursdeltagerne på oppfinnsomt vis presenterte «organisasjonen».