Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Representanter ønsket til ungdomsråd

HelseBergen ønsker å etablere et ungdomsråd. Her kan ungdom mellom 12 og 23 si sin mening om spesialisthelsetjenesten. Krav er at en har erfaring som bruker i HelseBergen. Organisasjoner bes melde kandidater til oss på ffo@fi-senteret.no innen 30.oktober.

Til alle medlemsorganisasjoner og ungdomslag 

«Helse Bergen ønsker stadig å forbetre seg, derfor vil vi gjerne kome i kontakt med ungdomar for å høyre kva de er opptatt av!

Det er få ungdomar i brukerutval i spesialisthelsetenesta. Helse Bergen skal etablere eit ungdomsråd for å fremmet brukarperspektivet til ungdomar og bruke ungdomane sine erfaringar og kunnskap for å styrke helsetenestene for ungdom. Mandatet for ungdomsrådet er godkjent av brukarutvalet i Helse Bergen.

Ungdomsrådet skal bestå av menneske som har viktig erfaring frå helsetenestene våre , og desse erfaringane vil vi gjerne bruke til å bli betre på det vi gjer! Medlemmene må våre villige til å dele erfaringane sine og ha eit ønske om å bidra til betre helsetenester for ungdom.

Ungdomsrådet skal etablerts i løpet av hausten 2015. Medlemmane sit i to år, med moglegheit for re-oppnemning.

Ungdomsrådet i Helse Bergen består av og representerer ungdomar i alderen 12-23 år. Det er ønskeleg med variasjon i helseutfordringer, alder og geografi. Rådet har 10 medlemmer. Rådet består også av ein representant frå Helse Bergens Brukarutval».

Når ungdomsrådet er etablert vil det avholdes møter annen hver måned, fortrinnsvis på kveldstid. Ungdomsrådet vil bli fulgt opp av egen koordinator i Helse Bergen.

Vi ønsker dermed å komme i kontakt med ungdommer i alderen 12-23 år som har erfaring fra møte med spesialisthelsetjenesten. Ungdomsrådet blir oppnevnt av styret i Helse Bergen, og medlemmene blir valgt for 2 år ad gangen.

Kandidater meldes inn til FFO Hordaland, pr e-post: ffo@fi-senteret.no

eller ring for spørsmål til Vibecke Magnus 55-596802.

Fristen er satt til 30 oktober.