Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Trygg Medisin - nettside med rådgivning fra vest

Har du spørsmål om medisiner? Trygg Medisin er en offentlig tjeneste hvor du kan spørre og få et personlig svar fra leger og farmasøyter.

Vi gir deg informasjon om medisiner du har fått på resept eller kjøpt reseptfritt. Tjenesten erstatter ikke en time hos legen, og vi kan ikke stille diagnoser.

Vi svarer innen 2 arbeidsdager. Tjenesten er gratis og du forblir anonym.

Leger og farmasøyter har gått sammen om en rådgivningstjeneste for medisiner. Her kan man anonymt stille spørsmål og få svar fra fagfolk, for eksempel om bivirkninger på medisiner.

https://www.tryggmedisin.no/  er basert på erfaringene fra nettsida https://tryggmammamedisin.no/, som er en flerårig rådgivningstjeneste for medisinbruk i forbindelse med graviditet. Både Trygg Medisin og Trygg Mammamedisin får du gratis og anonymt svar av farmasøyt eller lege innen to virkedager.

Tjenestene er ment som supplement til den medisinske informasjonen som allerede gis av helsepersonell. Dette er også et alternativ til betalingstjenester, produsentgenerert legemiddelinformasjon (pakningsvedlegg) og useriøse beskrivelser i media. Vi uttaler oss ikke om diagnoser og erstatter ikke legebesøk. Tjenestene skal bidra til bedre kunnskap om egen behandling og dermed bedre mestring og etterlevelse.

RELIS (Regionale legemiddelinformasjonssentre) står bak Trygg Medisin og Trygg Mammamedisin og vi har over 20 års erfaring med å informere helsepersonell om medisiner samt 4 års erfaring med å informere gravide og ammende via Trygg Mammamedisin. Trygg Medisin er et nytt tilbud, og vi ønsker i første omgang å informere om tilbudet blant pasienter og publikum på Vestlandet.

https://www.tryggmedisin.no/ er drevet av RELIS Vest, som du kan lese mer om her: http://www.relis.no/Toppmeny/Kontakt_oss/Avdeling_Vest/Mer_om_oss