Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Katrine Karlsen, vikar konsulent

E-post: Katrine.Karlsen@ffo.no

Mobil: 98450404 (tirsdag og torsdag, annenhver fredag)

 

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Vi støtter Arabisk filmfest

FFO Hordaland samarbeider med Arabisk filmfest om å vise filmen "We could be heroes" under årets filmfest.

Filmen omhandler atleter med funksjonsnedsettelser i Marokko, deres pågangsmot og alle hindrene de møter i samfunnet.

 

 Dette skriver Arabisk filmfest på sin webside:

"Azzidine og Youssef er lidenskapelig opptatt av kulestøt. Mens Azzedine er regjerende verdensmester, er barndomsvennen hans Youssef ganske fersk i gamet. Målet deres er å komme til de olympiske lekene i Rio. Problemet er at de konkurrerer på den paralympiske siden, og kårene for funksjonsutfordrede atleter i Marokko er mildt sagt utfordrende. Uten hverken et profesjonelt støtteapparat, treningsarenaer eller finansiering virker veien mot seierspallen håpløst lang. Men, de marokkanske vennene er vant til å kjempe en hard kamp mot diskriminering ved å gjøre seg synlige i et samfunn som har en lang vei å gå før det havner på pallen i inkludering. Regissør Hind Bensari har laget en hjertevarm dokumentar om talent, kameraderi, diskriminering og pågangsmot. En viktig film som berører, og forhåpentligvis opprører tilskueren."

Cinemateket har en plass reservert til rullestolbruker, men det kan ryddes plass til flere. Send mail til sigrid@arabiskfilm.no, så ordnes det i forkant av visningen. Vi beklager dette. Heldigvis skal Cinemateket skal pusses opp neste år, og da vil lokalene bli langt mer fremkommelige.

Arabisk filmfest går av stabelen helgen 29-30 mars. Du finner mer informasjon om filmen og resten av arrangementet her. Filmen vises 30 mars kl. 12.00. Pris kr. 100,- og  kr 80,-  for hønnnør.

Bilder brukes med tillatelse fra arrangøren.