Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

vibecke.magnus@ffo.no

Mobil: 94487908

Line Skåtøy, konsulent

E-post: line.skatoy@ffo.no

Mobil: 47641477

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Brukermedvirkningskurs i spesialisthelsetjenesten Region Vest

Tidspunkt
13.01.2023 til 15.01.2023
Sted
Vestre Strømkaien 7-9, 5008 Bergen 3. etasje

Invitasjon til brukermedvirkningskurs, fredag 13.-15 januar for FFOs, Kreftforeningen Vestland, Pensjonistforbundet, SAFOs representanter og Innvandrerrådet. 

Kjære brukerrepresentant i helseforetak, 

Gratulerer med nominering til brukerutvalget! Du får denne invitasjonen fordi du er foreslått av Kreftforeningen eller FFO til å sitte i brukerutvalg i kommende periode. Du er foreslått fordi din organisasjon har tillit til at du kan gjøre en god jobb på vegne av pasienter og pårørende.  

Vi i Kreftforeningen og FFO ønsker å bidra til at du er best mulig forberedt på oppgavene som venter. Derfor inviterer vi til et kurs i brukermedvirkning i Bergen, 13.-15. januar 2023. Kurset vil foregå på FI-senteret i Bergen sentrum (Vestre Strømkaien 7-9, 3 etg.) Det vil ikke bli anledning til å delta digitalt. Vi starter opp fredag 13 kl. 16.00- og avslutter søndag 15 kl. 14.00.

I løpet av kurset vil du få opplæring i hva brukermedvirkning er, hvordan det er lurt å jobbe, hvilke forventninger organisasjonen din har til deg, og hva du kan forvente av organisasjonen din. Du vil også få møte andre brukerrepresentanter og utveksle erfaringer med disse. 

Program finner du her 

Reise og opphold vil dekkes av din organisasjon. 

De representanter som trenger skrive- eller tegntolk bestiller det selv. Gi oss en tilbakemelding på e-post post.vestland@ffo.no

 
Vi vil også invitere SAFOs og Pensjonistforbundets representanter, ta kontakt med egen organisasjon om du ønsker å delta på kurset. Det blir overnatting på Scandic Ørnen fra fredag 13.-15 januar for alle kursdeltakere. Vi åpner ikke opp for kun deltakelse på selve kurset uten overnatting.

Kurset blir avholdt i FFOs lokaler, adresse finner du her.


Vi anbefaler alle deltakere å ta helseforetakenes nettkurs om brukermedvirkning på systemnivå før helgen. Kurset finner du her.  

Det digitale kurset tar opptil 2 minutter å laste inn.

Husk å melde deg på så snart som mulig, plassene fylles raskt opp. Invitasjonen er både til fast- og vararepresentanter fra organisasjonene.

Vi ser frem til å treffe deg! 

Program vil bli sendt ut ved påmelding.

Påmeldingsfrist senest innen 22. desember 2022.


Med vennlig hilsen,  


Kreftforeningen Vestland og FFO Vestland 

 

 

Er du fast- eller vararepresentant?
Har du hatt brukeropplæring tidligere?
Behov for overnatting
Har du noen tilretteleggingsbehov
E-post og telefonnummer kan oppgis på deltakerliste?
GDPR krever at du gir et aktivt samtykke til at vi behandler personopplysninger i forbindelse med brukeropplæring. Jeg samtykker til at FFO Vestland innhenter personopplysninger som skal brukes i forbindelse med brukeropplæring. Opplysningene vil kun bli brukt i opplæringsøyemed, og vil bli slettet etter gjennomføring av kurset.