Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Gynkreftforeningen

Kontaktinformasjon

Postadresse:

Badstugata 2

Besøksadresse:

Badstugata 2

Telefon:
97 53 56 59 (man.-fre. 09.-15.)

Gynkreftforeningen er aktive i arbeidet for de gynekologisk kreftrammede, samt deres pårørende, både regionalt og sentralt. Gynkreftforeningen har en aktiv likepersontjeneste og representanter i ulike brukerutvalg.

Gynkreftforeningen samarbeider med Kreftforeningen. 

Funksjonshemning

Gynekologisk kreft rammer årlig nær 1700 kvinner i Norge. Nærmere 21 000 lever med eller har hatt kreft i underlivet. Gynkreftforeningen er en interesseorganisasjon for deg som er rammet av sykdommen og dine pårørende. Vi arbeider for økte ressurser til forskning, behandling og forebygging, men vi er også et møtested hvor du kan treffe og prate med noen som har de samme spørsmål, bekymringer og erfaringer som du selv har.

Gynekologisk kreft omfatter ondartede svulster utgått fra de kvinnelige kjønnsorganer. Sykdommene arter seg ulikt ut i fra hvilken del av underlivet som er rammet. 

Organisasjonen

Medlemskap i Gynkreftforeningen kan tegnes av kvinner som har eller har hatt gynekologisk kreft, samt pårørende til disse, og andre interesserte privatpersoner. Familiemedlemskap, kan tegnes av kvinner som har eller har hatt gynekologisk kreft, samt deres pårørende, og andre interesserte privatpersoner. Alle husstandsmedlemmer kan inkluderes i et familiemedlemskap.